.geo-steps{list-style:none;padding:0;margin:0}.geo-facts{margin:26px 0 36px}.geo-table-scroll{max-width:100%;overflow-x:auto;border:1px solid var(--line);border-radius:12px}.geo-facts table{width:100%;border-collapse:collapse;font-size:14px;line-height:1.6;text-align:left}.geo-facts caption{padding:18px;text-align:left;font-weight:700;color:var(--ink)}.geo-facts th,.geo-facts td{padding:14px 18px;border-top:1px solid var(--line);vertical-align:top}.geo-facts thead{background:#e9eddf}.geo-facts tbody th{width:27%;font-weight:650}.geo-facts a,.geo-maintenance a{text-decoration:underline;text-underline-offset:3px}.geo-facts p{font-size:14px!important;line-height:1.8!important}.geo-verification{padding:16px 18px;background:#eff1e7;border-radius:10px}.geo-maintenance{padding-top:18px;padding-bottom:30px}.geo-maintenance p,.geo-breadcrumb{font-size:12px;color:var(--muted);line-height:1.8}.geo-breadcrumb{margin-bottom:10px}.foot nav{flex-wrap:wrap}@media(max-width:600px){.geo-facts th,.geo-facts td{padding:12px;font-size:13px}.geo-facts caption{padding:14px}.geo-maintenance{padding-top:12px}}
